Müzik, Hobi, Oyuncak » Oyuncak » Lego » Mini Legolar

LEGO Friends Ağaç Dikme Aracı 41707

Markası

Mattel

Stok Kodu

87452

Görüntülenme

549

:
702.16TL
KDV Dahil
Ad.

Üzgünüz, Bu Ürün Mağamızda Tükendi.

KARGO BİLGİSİ
Şimdi sipariş verirseniz ürün 2gün içinde kargoya verilecektir.
ANLAŞMALI FİRMALAR
  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

Ağaç Dikme Aracı oyuncağıyla çocukların doğaya olan ilgilerini besleyin. 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, 2 mini bebek, bir ağaç fidanlığı, sürülebilen pikap kamyonet, çok sayıda şirin bahçe aksesuarı ve çalışırken LEGO Friends karakterlerine eşlik edecek çeşitli hayvan figürleriyle dolu bu kullanışlı sette modeller yapıp oynayarak bitkilerin nasıl büyüdüğünü öğrenebilir.

 

Yaratıcı oyunları geliştirin; Çocuklar için bu doğum günü hediyesi, yaratıcı oyunlara ilham verecek özelliklerle doludur. Araçları seven çocuklar, karakterlerin elektrikle çalışacak şekilde dönüştürdüğü pikap kamyonete bayılacak. Ağaçları kaldırıp kamyonete indirmek için mafsallı bir kolu bulunur. İki mini bebek figürü de kabine sığabilir, çocuklar tavanı kaldırıp figürleri içine oturtabilir.

 

Çocukların ilgilerini besleyin; Çocukları Heartlake City dünyasıyla tanıştırın. İlgi alanları ister bilim, ister spor, sanat ya da çevre olsun, hayal güçlerini harekete geçirecek bir set ve tıpkı kendileri gibi olan bir karakter bulabilirler.

 

Heartlake City’yi yeşillendirme görevinde Olivia ve Daniel’a katılın! Olivia’nın seradaki fidanların bakımını yapmalarına yardım edin. Bitkileri bahçe makasıyla budayın. Yaprakları toplayıp kompost tenekesine atın. Sulama kabına tulumbadan su doldurun. Ağaçları teslim etmek için elektrikli kamyoneti sürün, sonra geri dönüp fidanlıkta dinlenin ve fidanlığın sincabı, kelebekleri, arısı ve uğur böceğiyle arkadaş olun.

 

• Küçük bahçıvanları etkileyin! Ekolojik bir kamyonet ve ağaç fidanlığı içeren LEGO Friends Ağaç Dikme Aracı ile doğasever çocukları mutlu edin.

 

• Kutuda bir sürü şey var! Bu LEGO Friends hediyesinde 2 mini bebek, bir sera, pikap kamyonet, çok sayıda bahçe aksesuarı ve çocuklar için 5 oyuncak hayvan figürü bulunur.

 

• Yaratıcı özelliklerle dolu; Çocuklar için bu ağaç dikme oyuncağı, fidanları saksıya dikmek için bir sera ile mafsallı yükleme kolu, menteşeli arka kapağı ve çıkarılabilir tavanı olan bir kamyonet içerir.

 

• Orijinal aksesuarlar; Çocukların seveceği çok sayıda akıllı detay var. Minik bahçıvanlar, eski usul emme basma tulumbadan sulama kabını doldurabilir, kürekle toprağı kazabilir, sonra sincabı meşe palamuduyla besleyebilir.

 

• 6 yaş ve üzeri çocuklar için yaratıcı hediye! Doğasever çocuklara göre bir oyuncak mı arıyorsunuz? Bu ağaç dikme oyuncağı, çevreye önem veren erkek ve kız çocukları, ayrıca LEGO Friends araçlarını seven çocukları mutlu edecek.

 

• Her zaman oyun! Kamyonetin yüksekliği 7 cm, uzunluğu 14 cm, genişliği 6 cm’dir, bu nedenle sergilendiğinde odada az yer kaplar.

 

• Talimatlar yenilendi! Ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulaması, tamamen sürükleyici bir yapım deneyimi için küçük model severlerin modellerini yakınlaştırmalarını, döndürmelerini ve görüntülemelerini sağlar.

 

• Doğasever bir koleksiyon; Çocukların doğaya olan ilgilerini iyice keşfetmeleri ve oyunlarını genişletmeleri için LEGO Friends Kanal Tekne Evi (41702) ve Arkadaşlık Ağaç Evi (41703) setleriyle birleştirilebilir.

 

• Güvenlik garantili LEGO parçaları, titiz global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

 

Kutu ölçüsü: 35,4 x 7 x 19,1 cm.

 

Parça sayısı: 336

Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.