Müzik, Hobi, Oyuncak » Oyuncak » Lego » Mini Legolar

LEGO Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699

Markası

Mattel

Stok Kodu

87451

Görüntülenme

157

:
703.01TL
KDV Dahil
Ad.

Üzgünüz, Bu Ürün Mağamızda Tükendi.

KARGO BİLGİSİ
Şimdi sipariş verirseniz ürün 2gün içinde kargoya verilecektir.
ANLAŞMALI FİRMALAR
  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si koleksiyonluk oyuncağıyla hayvanlara bir ev vermesine yardım edin. 6 yaş ve üzeri hayvansever çocuklar, Priyanka’nın terk edilmiş hayvanları kurtararak, hayvanların bakımını yapıp oynayabilecekleri sahiplenme merkezine getirmesine yardım edin. Olivia’nın eve götürmek için bir evcil hayvan seçmesine yardım etmekten keyif alacaklar.

 

Oyun başlatıcılarla dolu! Bu yaratıcı oyun seti, saatlerce eğlenceli hikayeler sağlamak için çocukların hayal gücünü harekete geçirir. LEGO Friends karakterlerinin hayvanlarla bağ kurabileceği bir kafe ve açık havada oturma alanı, ayrıca rahat bir resepsiyon alanı var. Çocuklar kurtarma bisikletini şehirde sürerek terk edilmiş evcil hayvanları arayabilir ya da hayvanlara spor salonunda egzersiz yaptırabilir. Oyuncak hayvanların istedikleri gibi girip çıkabilmeleri için sevimli bir evcil hayvan kapısı bile var!

 

Dijital çağa uygun yapım; Çocuklar, LEGO oyuncakları ile yeni tanışanların bile kendilerini usta model yapıcıları gibi hissetmesini sağlayan, gerçek hayatta yönlendirmeli bir yapım deneyimi için modeli özel hayalet modunda yakınlaştırmak, döndürmek ve görüntülemek için LEGO Yapım Talimatlarını kullanabilir.

 

Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’sinde vakit geçirin ve ihtiyacı olan tüylü dostlara yardım edin. Kurtarılan hayvanları Priyanka’nın bisikletinden kaldırın. Evcil hayvan kapısından binaya girmelerine yardım edin. Yeni hayvanları yeni evlerinde rahat ettirin. Şirin resepsiyon alanında kahve içip dinlenirken onları tanıyın. Belki birini sonsuza kadar arkadaşınız olmak üzere eve götürebilirsiniz!

 

• Hayvansever çocuklara hediye mi arıyorsunuz? LEGO Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si, evcil hayvan oyuncaklarını ve hayal güçlerini zorlayan oyun setlerini seven çocukları mutlu etmek için tasarlanmıştır.

 

• Özelliklerle dolu! Bu evcil hayvan oyuncağı, çocuklar için 2 mini bebek, 1 köpek, 1 yavru köpek ve 1 yavru kedi oyuncağı, bir kurtarma bisikleti, hayvan sahiplenme merkezi ve hem içeride hem dışarıda oturma alanı olan bir kafe içerir.

• Oynamanın pek çok yolu! Çocuklar LEGO Friends Olivia ile şehirdeki evcil hayvanları kurtarabilir, merkezde bakımlarını yapabilir,yiyecek ve içecek servis edebilir ya da evcil hayvanları yeni sahipleriyle tanıştırabilir.

 

• Orijinal özelliklerle dolu;  ‘Adopt me’ (Beni sahiplen) levhası, biberon, hayvan banyosu ve sahiplenme mektuplu kutu gibi yaratıcı detaylar, çocukların sınırsız evcil hayvan bakım hikayeleri icat etmesine yardımcı olur.

 

• 6 yaş ve üzeri çocuklar için yaratıcı doğum günü hediyesi fikri; Bu hayvan oyun seti, hayvan bakım oyuncaklarıyla oynamayı seven erkek ve kız çocuklarını büyüleyecek.

 

• Çocuk odalarını canlandırın ; Yüksekliği 13 cm, genişliği 22 cm olan bu yaratıcı hediye, merkezin çatısındaki büyük köpek ve kedi levhası sayesinde ideal bir sergileme modelidir.

 

• İnteraktif talimatlar; Dijital rehberler, yapımı ekstra eğlenceli hale getirir. LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerine yardımcı olur.

 

• Sevgi dolu oyun setleri; Çocukları, birbirine yardım etmenin önemini öğrenebilecekleri ve tıpkı kendileri gibi mini bebek karakterleriyle tanışabilecekleri LEGO Friends setleriyle tanıştırın.

 

Kutu ölçüsü: 35,4 x 7 x 19,1 cm.

 

Parça sayısı: 292

Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.