Bilgisayar » Çevre Birimleri » Diğer Çevre Birimleri

LOGITECH F310 USB GAMEPAD 940-000138

Markası

Logitech

Stok Kodu

940-000138

Görüntülenme

446

:
1,032.20TL
KDV Dahil
Ad.

Üzgünüz, Bu Ürün Mağamızda Tükendi.

KARGO BİLGİSİ
Şimdi sipariş verirseniz ürün 2gün içinde kargoya verilecektir.
ANLAŞMALI FİRMALAR
  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

Özellikleri

 
image

KAPSAMLI OYUN DESTEĞİ

Konsol bağlantı noktalarını değiştirerek orjinal konsol modunda oyun oynayın veya PC oyunlarının tadını çıkarırken daha rahat bir konuma geçin. En sık kullanılan iki giriş standardı olan XInput/DirectInput ile F310'un kurulumunu yapmak ve en sevdiğiniz oyunlarda kullanmak kolaydır.

Steam Big Picture

F310'u Big Picture ile eşleştirin ve koltuğunuzun rahatlığında Steam'i gezin, oyun oynayın ve daha fazlasını yapın. Steam oyunları kitaplığınızın tümünü oturma odasına taşıyın, F310'unuzu alın, arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın.

image
image

ALIŞIK OLDUĞUNUZ KONSOL DÜZENİ

Tanıdık düzeni ile içgüdüleriniz hareketlerinizi yönlendirecektir. Hiç zaman kaybetmeden oynamaya başlayabileceksiniz. Konsol tarzı bir denetim deneyimi için tasarlanan ve geleneksel tasarıma yenilikler ekleyen F310 elinize eldiven gibi oturacak.

ÖZEL 4 YÖNLÜ D-PAD

Standart D-padler tek bir dönme noktasına bağlıdır, böylece denetim çok hassas bir hal alır. D-pad, daha iyi yanıt veren dokunma duygusu için dört düğme üzerinde ayrı ayrı kayar.

image
image

Android televizyon ile çalışır

Oyun kumandalarımız Sony Android™ televizyonlar ile uyumludur. Kumanda XID moduna geçtiğinde, konsol benzeri tuş düzenimiz sayesinde her rekabette önde olacaksınız. Pürüzsüz kıvrımlar ve lastik kavrama yerleri uzun süre rahat bir şekilde oyun oynamanızı sağlar. Standart Android televizyon denetimleri (Gamepad üzerindeki Logitech Logo düğmesi üzerinden kumandadaki Geri tuşu ile birlikte erişilir) Android televizyonunuzda sorunsuzca gezinmenizi sağlar. Logitech gamepad düğmelerini Android TV ile nasıl kullanacağınızı öğrenin

Kurulumu ve kullanımı kolay

Logitech profil yazılımını kullanarak standart komutları değiştirebilir veya desteklenmeyen bir oyun oynamak için F310'u gerektiği gibi ayarlayabilirsiniz. Tuşlar ve denetimler tamamen programlanabilir, hatta F310, klavye ve mouse komutlarınızı bile taklit edebilir.

1,8 metre kablo

Monitörden rahat edeceğiniz bir uzaklıkta durun veya zafer dansı yapın. Tercihen ikisini de yapabilirsiniz.

Konforlu kavrama

Yuvarlak hatlar ve konturlu plastik tutma yerleri ile uzun süreli ve konforlu bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

 

Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.