Bilgisayar » Çevre Birimleri » Kulaklık, Mikrofon

LOGITECH H390 Usb Kulaklık Mik. Seti 981-000406

Markası

Logitech

Stok Kodu

981-000406

Görüntülenme

725

:
1,287.52TL
KDV Dahil
Stok 10+
Ad.
KARGO BİLGİSİ
Şimdi sipariş verirseniz ürün 2gün içinde kargoya verilecektir.
ANLAŞMALI FİRMALAR
  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

Logitech H390 Mikrofonlu Kulaklık Siyah

SON DERECE BERRAK SES KALİTESİ VE KULLANIŞLI KABLO ÜZERİ DENETİMLER

Basit tak-çalıştır USB-A bağlantısı ve gürültü azaltma özellikli mikrofon ile internet üzerinden net aramalar gerçekleştirin. Kablo üzeri denetimler, görüşmelerinizi bölmeden ses düzeyini kontrol etmenizi veya sesi kapatmanıza olanak tanır. Lazer ayarlı sürücüler, en sevdiğiniz müzik ve oyunlar için iyileştirilmiş dijital ses sunar.

 

DİJİTAL STEREO SES

Lazer ayarlı sürücüler; müzik, oyun ve aramalar için iyileştirilmiş dijital ses sağlar. Bu tak-çalıştır kulaklık, yazılım yüklemeye gerek kalmadan herhangi bir PC veya Mac bilgisayarda USB-A bağlantı noktası veya adaptör ile kullanılabilir.

 

GÜRÜLTÜ ÖNLEYİCİ MİKROFON

Net görüşmeler için arka plandaki istenmeyen gürültüyü en aza indirir. Sol taraftaki dayanıklı mikrofon, daha iyi ses yakalama için ayarlanabilir. Hareketli mikrofon kolu, kullanmadığınız zamanlarda gizlenebilir.

 

KABLO ÜZERİ DENETİMLER

Kulaklık kablosunun üzerindeki basit kablo üzeri denetimler, kesinti olmadan aramaların ses düzeyini ayarlamanızı veya sesini kapatmanızı sağlar.

 

DOLGULU BAŞLIK VE KULAKLIKLAR

Ayarlanabilir başlık, saatler boyu süren konfor sağlamak için döner ve suni deri kaplı kulak yastıklarına sahiptir. Ayrıca temizlemesi de kolaydır.

Diğer Özellikler
Stok Kodu981-000406
MarkaLogitech
Çok StanEvet
Garanti (Yıl)2
Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.